About me


Ik ben heel nieuwsgierig naar jou maar laat ik ook iets over mijzelf vertellen. Ik ben Lizette, 30 jaar en woon samen met mijn vriend en zoontje in Naaldwijk. Naast mijn werk als fotograaf ben ik werkzaam als Kwaliteit, Arbo en Milieu medewerker voor de Gemeente Den Haag.

In 2013 ben ik begonnen met fotograferen als hobby. Ik startte met het fotograferen van gerechten voor mijn blog waar ik destijds heel druk mee was. Tegenwoordig fotografeer ik alles wat ik leuk vind maar voornamelijk newborn en bruiloften.

Oorspronkelijk kom ik uit Den Haag maar tegenwoordig woon in in het Westland (Naaldwijk). Ik ken inmiddels genoeg leuke plekjes maar voor de mooie parken ga ik toch terug naar Den Haag. Ik denk dat ik ergens ook wel “gehecht” ben aan de drukte van de stad maar ’s avonds terug naar huis met een parkeerplek voor de deur is iets waar ik heel snel aan kon wennen.


In mijn vrije tijd vind ik het heel fijn om naar het strand te gaan, een terrasje te pakken of gewoon een dagje he-le-maal niets. Deze dagen komen niet vaak voor dus geniet ik extra als het moment zich voor doet.

Ik streef er naar dat een fotoshoot met mij een fijne ervaring is. Ongedwongen, ongeposeerd en op een locatie die voor jou speciaal is. Vooraf bespreken we de wensen en mogelijkheden en waar nodig stel ik een moodboard op. Hiermee visualiseren we het eindresultaat. 

Tijdens de shoot vind ik het erg belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. Niets forceren en doen waar jij je goed bij voelt. Mijn missie is geslaagd als je verbaasd bent hoe mooi je op de foto staat. Kijk rond op de website op mijn sociale kanalen en bij vragen, stel ze gerust.

10 feitjes over mij…


1. Liefde voor eten
Ja.. zoals velen ben ik gekkk op eten. Helaas lust ik bijna alles wat resulteert in een haat-liefde verhouding met de weegschaal. Maar waar je mij echt wakker voor kunt maken: gegrilde kip.. in alle vormen en maten..
 

2. Ik had een succesvol foodblog
Jazeker. van 2013 tot 2016 had ik een foodblog en was ik heel druk met instagram onder de naam “Love for body and Health” . Je zou het niet zeggen, maar ooit had ik 16.000 volgers op instagram en 1500 bezoekers per week op mijn website. ik hoor denken mhua.. maar in die tijd was dat super veel. Helaas vroeg het blog te veel tijd en kon ik het op dat moment naast een vaste baan en de geboorte van mijn zoon niet goed combineren. Maar kijk eens: zijn we weer! wel eens waar iets anders.. maar ook fotografie.. en dit keer pak ik het heel anders aan!

3. Ik werkte jarenlang tussen alleen maar mannen
Jup. ik ben begonnen in de auto wereld en later verkast naar de bouw. Tja bouw.. infrastructuur. Alles rondom elektra en gas. Ik ben iemand die houdt van directe communicatie en dat kan met mannen nu eenmaal makkelijker dan met vrouwen (mijn ervaring). Nu vind ik de combinatie erg fijn.


4. Ik spaar sneakers

Ik leerde in 2018 mijn huidige vriend kennen. Op onze eerste date (een festival) droeg hij -kennelijk- hele zeldzame sneakers. Voor de kenners: Nike samenwerking met Sean Wotherspoon.

We werden namelijk aangesproken door gasten die hem voor gek verklaarden dat hij met die schoenen in een ‘zandbak’ liep. Inmiddels heb ik wel wat kennis van sneakers (voornamelijk air max 1) en heb ik er al een hoop van mijn verlanglijstje kunnen strepen.

5. Den Haag is mijn stad
Hier ben ik geboren en ben na 13 jaar met mijn ouders gewoond te hebben in Zoetermeer, op mijn 18e terug gegaan. Sinds december 2020 woon ik net naast Den Haag: Naaldwijk. Maar eigenlijk vind ik alles nog leuk aan Den Haag, vooral de stad en het strand.
6. Ik ben een sproetenkoningin
Vroeger ook in mijn gezicht maar die zijn vrijwel verdwenen, helaas. wel zitten in de zomer mijn borst en armen nog helemaal onder. i love it.
7. Ik ben panisch voor voeten
Ik kan er niets aan doen en zal het kort houden: voeten zijn niet mijn ding.

8. Ik eet alleen jonge kaas
Vanuit mijn roots ben ik een echte kaaskop.. maar op mijn bord hoeft het niet perse. Ik vind een plakje jonge kaas op een tosti lekker en licht belegen gesmolten door de pasta maar daarna is het snel klaar.

9. Ik hoop ooit fulltime fotograaf te worden
De droom om ooit een succesvolle fotograaf te zijn en daarvan ook te kunnen leven, is zeker aanwezig. wanneer? dat moment moet je aanvoelen denk ik.

10. Alles moet symetrisch
Ik heb wel wat autistische trekjes en een van die trekjes is dat ik heet onrustig wordt wanneer er zaken niet symmetrisch staan. Dat zit hem in het interieur maar ook of een plant wel in het midden van de tafel staat. Wanneer ik dit typ lach ik stiekem.. maar ik heb er echtttt last van als het anders is. Daarom vind ik die OCD filmpjes ook zo heerlijk: alles klopt!